21 Αυγ 2017

Θαύμα Γιαγιάς Έρνας - Στουτγάρδη Γερμανίας - Φεβρουάριος 2013

Είδατε φίλοι μου στο video που προηγήθηκε την κυρία Έρνα να πηγαίνει υγιής και χαρούμενη στο σπίτι της Ελληνίδας φίλης της Αναστασίας, αποδεχόμενη την πρόσκληση της σε γεύμα. Με τον ίδιο χαροποιό τρόπο επέστρεψε στο σπίτι της.

- Τότε η Αναστασία την ρώτησε : 

«Έρνα μήπως τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος να μας δώσεις την άδεια να προβάλουμε προς δόξαν Θεού το μεγάλο θαύμα που ζούμε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο;»

- Η Κυρία Έρνα απάντησε : 

«Περίγραψτε το θαύμα Ελληνικά και Γερμανικά και εγώ θα το υπογράψω»

Η περιγραφή του θαύματος στα Ελληνικά, ανεγνώσθη στην Γιαγιά Έρνα από την Αναστασία και η Γιαγιά έμεινε ενθουσιασμένη. Αυτό το κείμενο παρεδόθη στον Έλληνα Κύριο Παύλο Ανδρεάδη, επίσημο μεταφραστή του Γερμανικού Κράτους στην Στουτγάρδη.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μετάφραση στην Γερμανία, η Γιαγιά Έρνα ανακοίνωσε την απόφασή της να υπογράψει τα κείμενα με την περιγραφή του θαύματος, στους συγγενείς της.

- Εκείνοι την ρώτησαν :

«Αν εσύ υπογράψεις ότι έγινε θαύμα και ότι είσαι καλά και περπατάς, θα σου κόψουν το επίδομα αναπηρίας!!! Πώς θα ζεις;»

Εκβιαστικό το δίλημμα για την ανήμπορη Γιαγιά. Την υποχρέωσαν κατά κάποιο τρόπο να αθετήσει την ελευθερία του αυτεξούσιού της, που από καρδίας είχε υποσχεθεί την υπογραφή και να προσηλωθεί στην ιδιοτέλεια της γης. Δεν υπέγραψε τα κείμενα για την δόξα του Ιησού Χριστού. Η Χάρις τους Ιησού Χριστού συρρικνώθηκε και η Γιαγιά ξανακάθησε στο αναπηρικό της καροτσάκι ανάπηρη, όπως πριν το πρώτο θαύμα. Ο ποία στεναχώρια για την Γιαγιά. Ω άχαρίτωτη Δύση, είσαι όντως αξιοθρήνητη. Είσαι πρώτη στις πονηριές και στους σχεδιασμούς εκμεταλλεύσεως των λαών, αλλά δυστυχώς, για εσένα κενή από πνευματικό περιεχόμενο. Το μέλλον σου θα είναι πολύ κακό. Επέστρεψε γρήγορα στην Ορθόδοξο Μητέρα Εκκλησία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ

ΑΜΗΝ

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη
Παναγία Αρβανίτισσα
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου